Jobdreamday

Eeklo
Menu

Over ons

Welkom op de eventsite van Jobdreamday, de dag waarop de stad Eeklo jou als laatstejaarsstudent van een Eeklose school laat proeven van het bedrijfsleven.

Die dag krijg jij de unieke kans om in verschillende lokale bedrijven medewerkers aan het werk te zien. Je kan er ontdekken hoe het er op de werkvloer werkelijk aan toe gaat en de sfeer opsnuiven.

Waarom?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we je hiermee inspireren in je zoektocht naar de passende studie of je eerste job. Wie weet ontmoet jij die dag je toekomstige collega’s of beslis je om toch nog even verder te studeren. Of misschien begint het bij jou te kriebelen om op termijn je eigen zaak op te richten.

  • Jouw droomjob is dichterbij dan je denkt. Stad Eeklo huisvest talrijke, innovatieve ondernemingen die getalenteerde medewerkers tewerkstellen. We stellen hen graag in de spotlights en hopen dat jij er op termijn deel van uitmaakt.
  • Omdat lokaal werken tal van voordelen biedt: je staat niet in de file, je kan kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer en voor een evenwichtige werk-privébalans.
  • We hopen dat je een boeiende dag beleeft die bijdraagt tot de job van je dromen.

Een initiatief van Eeklo

Dit is een initiatief van de Stad Eeklo, verschillende Eeklose ondernemingen, alle Eeklose scholen, Voka en met steun van de POM Oost-Vlaanderen.

webdesign thinline.be