Menu

Wie zijn we en wat doen we?

Welkom op de eventsite van Jobdreamday, een dag waarop jonge studenten doorheen de stad worden gegidst, op weg naar hun droomjob.

Tijdens zo'n dag krijgen studenten de unieke kans om in verschillende lokale bedrijven medewerkers aan het werk te zien. Ze kunnen er ontdekken hoe het er op de werkvloer werkelijk aan toe gaat en de sfeer opsnuiven.

Waarom een jobdreamday?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we studenten kunnen inspireren in hun zoektocht naar een passende studie of een eerste job. Mogelijks ontmoeten ze op zo'n dag hun toekomstige collega’s of beslissen ze toch nog even verder te studeren. Of misschien begint het te kriebelen om op termijn een eigen zaak op te richten.

  • Een droomjob is vaak dichterbij dan je denkt. Elke gemeente huisvest talrijke, innovatieve ondernemingen die getalenteerde medewerkers tewerkstellen. We stellen hen graag in de spotlights en hopen dat onze studenten uit de regio er op termijn deel van uitmaken.
  • Omdat lokaal werken tal van voordelen biedt: je staat niet in de file, je kan kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer en voor een evenwichtige werk-privébalans.

“Elk jaar stellen we tijdens de JobDreamDay onze deuren openen en ontvangen we heel wat studenten. Inspirerend voor voor hen én voor ons”

Frank D. - Zaakvoerder Communicatie & Co