Jobdreamday

Eeklo
Menu

Victor Buyck Steel Construction

Terug naar overzicht

Victor Buyck Steel Construction


Over het bedrijf

Al bijna een eeuw bouwt Victor Buyck Steel Construction mee aan iconische staalconstructies, zowel nationaal als internationaal. Vandaag willen we met onze technische expertise en onze betrouwbare aanpak het verschil maken voor onze partners en klanten. Wij geven mee vorm aan het landschap dankzij onze bruggen, sluizen en hoogbouw, gekenmerkt door hun imposante afmetingen en design. Om deze realisaties van A tot Z op te bouwen, beschikken we over specifieke competenties & skills waarop we als team bijzonder trots zijn. Geen uitdaging gaan we uit de weg!

Wist je dat…?

  • Victor Buyck Steel Construction in 1927 is opgericht en oorspronkelijk landbouwmachines produceerde?
  • We op vandaag meer dan 250 ervaren en gekwalificeerde werknemers in dienst hebben die elke dag in onze vestigingen te Eeklo en Wondelgem het beste van zichzelf geven?
  • We het verschil willen maken met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in onze waarden, mensen, oplossingen, innovaties en zeker in ons gedrag?

 

Waarom wij deelnemen?

Victor Buyck geeft mee vorm aan het landschap dankzij onze mooie realisaties. Was je vroeger al gefascineerd door lego en grote constructies bouwen? Dat is nét wat wij doen, maar dan véél groter en dat willen we graag  aan jou tonen! 
Voor Victor Buyck Steel Construction is dit een unieke kans om het bedrijf open te stellen naar studenten die geïnteresseerd zijn in de wondere wereld van staal.

Wat kan je ontdekken?

Tijdens de rondleiding tonen we je graag onze verschillende productieafdelingen. Je zal kennismaken met diverse technologieën en van heel dichtbij het staal kunnen voelen, ruiken en beleven. 

Wil je nog meer weten?

Bezoek dan onze website.

Ligging

Pokmoere 4 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be