Jobdreamday

Eeklo
Menu

Van den Braembussche

Terug naar overzicht

Van den Braembussche


Over het bedrijf

Van den Braembussche is een dynamische, familiale bedrijvengroep actief in de handel van bouwmaterialen & tegels en de productie van stortbeton. In onze 7 vestigingen in Vlaanderen stellen we meer dan 200 medewerkers tewerk. Onze activiteiten situeren zich in Oost-Vlaanderen (Eeklo, Aalter en Gent), West-Vlaanderen (Brugge, Oostrozebeke) en Antwerpen (Lier, Schoten).

Wist je dat …?

  • Wij meer dan 20.000 producten uit voorraad leverbaar hebben en wij elke bouwwerf van A tot Z van materiaal kunnen voorzien? Onze magazijnen hebben een totale oppervlakte van 3 voetbalvelden.
  • Er in totaal 70 betonmixers en vrachtwagens van Van den Braembussche dagelijks de baan op gaan om klanten te bedienen?
  • Wij in Eeklo, Brugge, Oostrozebeke en Lier ook een prachtige tegelshowroom en klinkerpark hebben met keramische tegels, XXL-tegels, vinyl, laminaat, natuursteen, klinkers, …?

Waarom wij deelnemen?

In totaal werken bijna 200 mensen bij Van den Braembussche op de verschillende vestigingen. Wij willen graag laten zien hoeveel mensen dagelijks het beste van zichzelf geven in de meest diverse functies en dat de bouwsector zeker niet alleen een mannenwereld is. Chauffeurs, administratief bedienden, commerciële medewerkers, showroomverantwoordelijken, magazijniers, wagenparkbeheerders, laboranten,… maken deel uit van ons team. Wij willen laten zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn bij Van den Braembussche voor mannen en vrouwen die dicht bij huis willen werken.

Wat kan je ontdekken?

Tijdens een rondleiding doorheen ons bedrijf zal je ontdekken:

  • dat beton een echte wetenschap is, en niet zomaar beton.
  • dat beton heel wat diverse vormen kent (uitgewassen beton, ...).
  • dat er eindeloos veel bouwmaterialen bestaan.
  • dat het wagenpark (vrachtwagens, betonmixers, …) het hart is van de bouwhandel.

Wil je meer weten?

Bezoek dan onze website www.vandenbraembussche.be of volg ons op Facebook of Instagram.

Ligging

Brugsesteenweg 303 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be