Jobdreamday

Eeklo
Menu

Steyaert-Heene

Terug naar overzicht

Steyaert-Heene


Over het bedrijf

Bij Steyaert-Heene zijn er 2 afdelingen:

  • StaalHANDEL: deze afdeling levert producten van staal, bestemd voor het bouwen van woningen (staalbouwnetten, betonijzer, wapeningsbalken, …
  • StaalBOUW: onze grootste afdeling. Wij maken staalconstructies op maat en kunnen uitpakken met een indrukwekkende lijst van realisaties in diverse sectoren: petrochemie, energie, scheepsbouw, openbare sector en de staalverwerkende nijverheid. 

Een bekende realisatie is de constructie van het dak van het Gentse Sportpaleis, beter bekend als “t’Kuipke”. Recentere voorbeelden zijn de hoogspanningsposten voor Elia, zoals bijvoorbeeld in Eeklo aan de N49 en in Lievegem (achter Intratuin). Andere projecten zijn bovenleidingen voor ondermeer Infrabel en Tuc Rail.

En natuurlijk hebben wij een team werkzaam voor beide afdelingen: ons engineering- en studiebureau.

Wist je dat …?

  • Wij één van de grootste en oudste bedrijven van Eeklo zijn? We bestaan reeds 119 jaar en nog steeds in handen van dezelfde familie.
  • In ons bedrijf familiale waarden, technologie, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan?

Waarom wij deelnemen?

Wij zoeken continu jonge, talentvolle en gemotiveerde werknemers die samen met ons verder aan de geschiedenis van Steyaert-Heene willen schrijven. Een job in eigen streek, een leven zonder files en de bijhorende stress. In ons bedrijf ben je geen nummer en is collegialiteit geen loos begrip is.

Wat kan je ontdekken?

Je gaat kennismaken met de ijzersterke wereld van staal en wij zijn bijzonder fier om jullie ons nieuw en technologisch hoogstaand machinepark voor te stellen.

Wil je meer weten? 

Bezoek dan onze website www.steyaert-heene.be

Ligging

Zuidmoerstraat 102 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be