Jobdreamday

Eeklo
Menu

Stad Eeklo Openbare Ruimte

Terug naar overzicht

Stad Eeklo Openbare Ruimte


Over het bedrijf

De technische dienst is met zijn 50 werknemers de grootste afdeling binnen Stad Eeklo. Dit is ook nodig om haar taken op het grondgebied en in de gebouwen te kunnen realiseren.

Onze diensten zijn onder andere verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en optimaliseren van wegen, gebouwen, begraafplaatsen en groen. Wij bieden ook vaak ondersteuning bij evenementen en foren, zijn verantwoordelijk voor de gladheidsbestrijding op onze wegen en werken nauw samen met politie en brandweer.

Wist je dat …?

Stad Eeklo:

  • meer dan 21.000 inwoners heeft?
  • ongeveer 400 personeelsleden tewerk stelt?
  • verantwoordelijk is voor 150 km wegenis en 35 km fietspaden?
  • een 30-tal stadsgebouwen en terreinen onderhoudt?

Waarom wij deelnemen?

Wij willen jongeren via deze rondleiding laten kennismaken met de werking, structuur en het veelzijdige takenpakket van onze werknemers binnen de technische dienst en zo jongeren te inspireren en motiveren om bij ons te komen werken.

Wat kan je ontdekken?

Jullie zullen kennis maken met onder andere de verschillende takken binnen de technische dienst, de verantwoordelijkheden van de dienst en we werpen een blik achter de schermen. Hoe een burgermelding binnenkomt en wordt afgehandeld, welke machines en voertuigen er gebruikt worden en nog veel meer.

Wil je meer weten?

Bezoek dan onze website www.eeklo.be

Ligging

Industrielaan 2 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be