Jobdreamday

Eeklo
Menu

Stad Eeklo Groene Ruimte

Terug naar overzicht

Stad Eeklo Groene Ruimte


Over het bedrijf

De groendienst staat in voor een duurzaam groenonderhoud van openbare parken en plantsoenen volgens het Harmonisch Park- en Groenbeheer over het ganse grondgebied van de Stad Eeklo.

Wij voeren dagelijks technische onderhoudstaken uit zoals het maaien van gras, bosmaaien, ecologische onkruidbestrijding, scheren van hagen, verhakselen, tot het correct snoeien van bomen en struiken. We bedienen hierbij veel verschillende kleine en grotere machines.

Hierbij wordt steeds toegezien op de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en het correct gebruiken van PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) , gereedschap en machines en ook het plaatsen van signalisatie.

 

Wist je dat …?

  • We in de groendienst met 16 personen werken? Zij zijn dag in en dag uit bezig om van Eeklo een groene stad te maken.
  • De groendienst van Eeklo sinds 2004 als voorloper van vele steden en gemeenten een pesticidennulgebruik hanteert?

Waarom wij deelnemen?

We zijn fier op onze dienst Groene ruimte en hopen jullie te mogen inspireren voor een job in de groensector. We willen aantonen dat werken bij een stadsbestuur tof kan zijn en we willen jullie warm maken om hier te solliciteren.

Wat kan je ontdekken?

Via een rondleiding krijg je een inkijk in het machinepark van de dienst Groene Ruimte en maak je kennis met onze werking.

Wil je nog meer weten?

Bezoek dan onze website www.eeklo.be 

Ligging

Industrielaan 2 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be