Jobdreamday

Eeklo
Menu

Stad Eeklo - BKO

Terug naar overzicht

Stad Eeklo - BKO


Over het bedrijf

Dit jaar bestaat de buitenschoolse kinderopvang 20 jaar! Met meer dan 40 creatieve, speelse en vooral vrolijke werknemers/vrijwilligers voorzien wij op 5 verschillende locaties binnen de Stad Eeklo opvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Zowel op schooldagen als vakantiedagen kunnen kinderen bij ons terecht om te spelen, te zingen, dansen, ravotten en nieuwe vrienden te maken. Onze teams zorgen voor een onvergetelijke tijd waarbij om de drie maanden aan een nieuw thema gewerkt wordt. Ben je benieuwd hoe onze werking er uit ziet? Kom dan zeker bij ons langs!

Wist je dat...?

  • wij een kerk hebben omgebouwd tot een nieuwe opvanglocatie? Bekijk hier de virtuele rondleiding (https://www.youtube.com/watch?v=cL4xXEOY9mE)
  • wij samenwerken met de sportdiensten/jeugddienst?
  • wij dagelijks meer dan 150 kinderen opvangen in de 5 verschillende locaties?
  • wij elk jaar meer dan 15 stagiaires begeleiden in de job van hun dromen?

Waarom wij deelnemen?

Als dienst dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. We bieden onze werknemers veel leerkansen en ondersteunen jou graag in de zoektocht naar je talenten.

 

Wat kan je ontdekken?

 

Via een rondleiding in één van onze buitenschoolse kinderopvangen kom je te weten hoe onze werking in elkaar zit, wat je mag verwachten van de job en hoe je met kinderen, ouders en collega’s omgaat.
 

Hopelijk tot dan.

Locatie: 

BKO Zuiderzon, Zuidmoerstraat 138, 9900 Eeklo (achteraan de site het witte gebouw)

 

Ligging

Zuidmoerstraat 138 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be