Jobdreamday

Eeklo
Menu

M-accent vzw

Terug naar overzicht

M-accent vzw


Over het bedrijf

M-accent, da's Maatwerk voor Mens, Milieu en Mobiliteit in het Meetjesland. Je kent ons misschien wel via onze vijf Kringloopwinkels in het Meetjesland. Maar we zijn meer dan zomaar een tweedehandswinkel. Als maatwerkbedrijf willen we niet enkel de afvalberg een kopje kleiner maken; we geven ook werkkansen aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.

Wist je dat …?

  • Wij momenteel werk op maat geven aan meer dan 100 mensen in verschillende statuten? Zij krijgen daarbij ondersteuning en intensieve begeleiding.
  • Er in 2021 maar liefst 1300 m² extra ruimte bijkwam om te kringlopen in Eeklo? De site in Eeklo is hiermee de grootste winkel en verwerkingseenheid.
  • We in 2021 maar liefst 1.500.000 kg spullen inzamelden?

Waarom wij deelnemen?

Om je te laten kennismaken met het verhaal achter de kringloopwinkel en om te tonen hoe sociale economie in het Meetjesland het verschil kan maken.

Wat kan je ontdekken?

Tijdens een unieke blik achter de schermen kom je te weten hoe we onze spullen inzamelen, hoe belangrijk cijfers en registratie zijn en wat er met alle spullen gebeurt voor ze in de winkel terechtkomen. Door een bezoek aan onder meer het fiets- en meubelatelier en de sorteerafdeling krijg je een blik op de dagelijkse werking en de rol van de teamverantwoordelijken.

Wil je meer weten?

Bezoek dan onze website www.kringloopwinkelsmeetjesland.be of ga eens kijken op Instagram of Facebook (@kringloopwinkelsmeetjesland)

Ligging

Slachthuisstraat 2b - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be