Jobdreamday

Eeklo
Menu

De Watergroep

Terug naar overzicht

De Watergroep


Over het bedrijf

De Watergroep maakt lekker en gezond drinkwater voor meer dan 3,3 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. Meer dan 1.600 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van 34.000 kilometer leidingen water te leveren in West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Wist je dat …?

  • Kraantjeswater heel milieuvriendelijk is? Er is namelijk geen verpakking of transport voor nodig.
  • Kraantjeswater elke dag op 67 kwaliteitseisen getest wordt?
  • De Watergroep erg inzet op duurzaamheid? Niet alleen in ons productieproces, maar ook in onze dagelijkse werking hebben we aandacht voor het milieu en willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen. Mooie voorbeelden hiervan zijn de aankoop van elektrische wagens én het behalen van het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen.

Waarom wij deelnemen?

We willen jongeren laten kennismaken met drinkwaterproductie en hen laten zien hoeveel technische kennis hierbij komt kijken. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar allerlei technische profielen en we hopen jullie met deze rondleiding warm te maken voor een job later met maatschappelijk belang bij een dynamische organisatie!

Wat kan je ontdekken?

Een simpele draai aan de kraan volstaat om je dorst te lessen met lekker en gezond kraantjeswater, maar aan het ‘maken’ van dit water gaat een volledig productieproces vooraf. Wij nemen je mee in een reis door dit proces: van oppervlaktewater tot drinkwater.

Wil je nog meer weten?

Bekijk dan onze website op www.dewatergroep.be

Ligging

Waaistraat 4 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be