Jobdreamday

Eeklo
Menu
De Jonghe


Over het bedrijf

Wij zijn buitenmensen. Je vindt ons altijd onderweg naar of op een werf. Soms is dat een tuin een andere keer is dat een straat, plein, een speelplaats of verkaveling. Iedere dag en elk werf is anders en het weer kan al eens tegen vallen, maar dat houdt ons niet tegen.

We hebben een paar jongens met groene vingers die houden van planten, onderhoud en mooie tuinen. Anderen zijn een kei in bestraten. Maar wat je niet ziet na de werken is ook super belangrijk: wij werken ook onder de grond, we plaatsen rioleringen en funderingen van gebouwen.

Wist je dat …?

  • We in februari en het najaar de middenbermen in Eeklo aanplanten? Dus volgend jaar staat die vol met bloemen die het centrum en vlinders en bijtjes zullen blij maken. Onze bijdrage aan een groene stad.
  • Annelies De Jonghe, tuinarchitect en zaakvoerder van het bedrijf is? Zij is één van de tuinarchitecten in het boek ‘Belgische tuinarchitecten en hun tuin’.

Waarom wij deelnemen?

Tja, hier werken al heel wat mensen van Eeklo maar het zou leuk zijn dat er in de toekomst jonge gasten uit de buurt goesting krijgen om bij ons team te komen. Er valt ook zo veel bij ons te doen. Houd jij van ontwerpen? Wil je mee werken aan een groene buurt? Ben je meer een tractor- of camionfan? Wil je later met de kraan werken? Of vind jij projectleider of -leidster wel iets? Kom gewoon eens kijken, je kan alleen maar bijleren. En wij vinden het leuk om jullie eens te leren kennen.

Wat kan je ontdekken?

Hoe wordt een ontwerp van een tuin gemaakt. Een rondleiding door onze garage en een blik achter de schermen van onze projecten.

Wil je meer weten?

Bezoek dan onze website www.dejonghe.info

Ligging

Nieuwendorpe 49 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be