Jobdreamday

Eeklo
Menu

Adrem Keukens

Terug naar overzicht

Adrem Keukens


Over het bedrijf

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we rasechte keukenspecialisten, maar die korte samenvatting kan nooit de hele lading dekken. En zeker niet in ons geval. Kom daarom zeker bij ons eens langs en dan leggen we je graag alles van blad tot handvat uit. En al zeggen we het zelf: ’t is de moeite!

Adrem Keukens ontwerpt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Wij engageren ons voor een vlotte samenwerking waarbij de klant en al zijn wensen centraal staan.

De keuken is dé plaats in huis waar je heel veel tijd doorbrengt. Je kookt er, eet er samen met je gezin, ontspant er in weekends met een koffie, maakt er afspraken met vrienden en brengt er je kinderen in groot. Daarom is het zeer belangrijk dat de keuken de klant zijn idee en leefwereld perfect weerspiegelt.

 

Wist je dat …?

Wij staan voor een goede voorbereiding en een hoge afwerkingsgraad? We volgen de wensen van de klant volledig met ons ganse warmmenselijk team, steeds volgens de gewenste timing. Ook bieden wij een zeer goede service na verkoop.

Wat kan je bij ons ontdekken?

We willen jullie graag een klein beetje onderdompelen in de opgewekte leefwereld van Adrem Keukens. We zullen je alle facetten laten zien, gaande van een afspraak met de klant, tot een eerste ontwerpfase tot ons magazijn, waar alles zeer precies voorbereid wordt. Verder leggen we alle aspecten uit die we je niet kunnen laten zien (bijvoorbeeld: opmeting en plaatsing bij de klant).

Als afsluiter bieden we jullie een hapje en een drankje aan, want sfeer en gezelligheid zijn bij Adrem Keukens uiterst belangrijk. Elke dag is een klein feestje bij ons.

Wil je meer weten?

Bezoek dan onze website.  

Ligging

Leopoldlaan 85 - 9900 Eeklo

Terug naar overzicht bedrijven
webdesign thinline.be